Samen groeien en bloeien

Online coaching bij Family for Families

Voor al je één op één vragen.

Coaching… Het is echt zo’n term, hè? Wij houden er niet van. Liever noemen we het samen oplopen. Meedenken. Sparren. Brainstormen. Aanmoedigen.

Want dát is wat we graag doen! Samen delen. Er zijn voor elkaar.

Maar vooruit, het dekt de lading, dat ‘coaching’, dus we doen het er maar even mee. 😉

 • Loop je tegen uitdagingen aan in je gezin of relaties, en kun je iemand gebruiken die mee wil denken?
 • Ga je door een moeilijke periode en is het fijn als iemand je moed in kan spreken en praktische handvatten kan aanreiken?
 • Wil je graag een accountability partner voor het werken aan één of ander doel?
 • Heb je een geweldige droom en zoek je iemand die je kan helpen je plan concreet te maken?
 • ... Wat het ook is, we willen er graag voor je zijn!


Wellicht kan één van ons iets voor je doen! Je mag het een coachingstraject noemen. Of anders gaan we gewoon (virtueel) bij elkaar op de koffie. 😉

Regie

Kies zelf je coach uit het team

Groei

We focussen op jouw ontwikkeling

Contextueel

Jouw gezin als uitgangspunt

Gratis kennismaking

Eerst een klik, dan pas betalen.

Praktisch

Altijd met een opdracht naar huis

Betaalbaar

De hoofdprijs verdien jij zelf!

Met wie zou je graag samen werken? Jij kiest!

Esther - allround | nabij | energiek

“Wij mensen vinden het vreselijk moeilijk om iets voor onze toekomstige zelf te doen. Daarom is het zo belangrijk om je leven te delen met anderen, die met je meekijken en je helpen herinneren aan het grotere plaatje. Mensen die bij je inchecken, moeilijke vragen mogen stellen en je aanmoedigen.”
 • Wil je eens doorpraten met iemand die écht luistert?
 • Een idee bespreken waar je mee rondloopt?
 • Heb je een accountability partner nodig voor een doel dat je jezelf gesteld hebt?
 • Zit je in de knoop, en zoek je iemand die mee wil kijken om wat eindjes te ontrafelen?
 • Vraag je je af hoe je met jouw persoonlijkheid kunt toewerken naar het leven wat je graag zou willen?


Ik ben er voor je! 😊


Mijn interessegebieden zijn alles wat te maken heeft met mensen en relaties. Ik heb me uitgebreid verdiept in onder andere het DISC-model en de Myers-Briggs test voor persoonlijkheidstypen, en vind het heerlijk om samen met jou uit te vinden wat voor iemand je bent, waar je vandaan komt en hoe je dat meeneemt in je dagelijks leven.

Ik ben eindeloos gefascineerd door mensen, hoe ze leven, de keuzes die ze maken en hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ik wil naar je luisteren, met je meedenken, en héél veel vragen stellen die je hopelijk inzicht geven om zelf weer een stap verder te maken.


Trauma en traumaverwerking zijn thema's die mijn hart hebben. Vaak hebben ze meer invloed dan mensen zich beseffen, en kan inzicht hierin veel helder maken. Tegelijkertijd is het ontzettend belangrijk om niet in het verleden (en een slachtoffermentaliteit!) te blijven hangen.

Ik geloof dat jij zelf de sleutel hebt tot verandering en heling in je leven. Heling is een dagelijkse bezigheid, en kleine, bewuste en consequente keuzes zijn het pad naar transformatie. Vaak kun je dit zelf, waar nodig met hulp van iemand die met je mee kijkt en je de moeilijke vragen mag stellen. Soms zul je specifieke hulp nodig hebben, en ik wil daarin met liefde met je meedenken over een route die bij jou past!


Ik leer je graag kennen! 

Arienke - doelgericht | concreet | inspirerend

'Ik geloof dat er veel mogelijk is' - Ik ga graag doelgericht te werk, zie kansen en pak ze met beide handen aan. Ik help je graag om hetzelfde te doen in jouw situatie. En kan het niet zoals het moet? Dan moet het maar zoals het kan!

Veel van ons hebben geleerd dat het leven niet maakbaar is. En natuurlijk zijn er regelmatig dingen waar je geen invloed op hebt. Maar op een heleboel dingen heb je ook wél invloed! 

Ik help jou zien waar jij wél invloed op hebt. En hoe je dat concreet kunt aanpakken. Ik ben niet de coach die veel vragen stelt. Ik ben de coach die met jou aan de slag gaat! Waar sta je, waar wil je naartoe, wat is daarvoor nodig? In een coachtraject leer je welke stappen je kunt zetten en wat de eerstvolgende stap is. 

Als je bekend bent met het DISC-profiel en je weet dat ik een rode D ben met een vleugje blauw, dan voel je hem al aankomen. Ik coach graag mensen met bij voorkeur lekker de wind eronder, aanpakken, plannen maken en acties afvinken. En als je ziet dat je daarmee resultaten boekt, zul je in een heerlijke flow terecht komen en ben je niet meer te stoppen :)


Ik ben van de praktische, concrete trajecten. Zeker ook de trajecten met een duidelijk, concreet doel. Absoluut taakgericht, maar zeker oog voor jouw (gezins)situatie! Jouw dagelijks leven, dat is altijd mijn uitgangspositie. Hoe kun je daarbinnen stappen zetten?


Ik kijk ook met je mee als het gaat om dagplanningen, structuren, ritmes en routines in het gezin, maar bijvoorbeeld ook thuisonderwijsplannen. Al die dingen die bij gezin en organisatie komen kijken. 


Mijn twee specialisaties: gezinsmanagement en het toewerken naar je doelen!


Naast de coaching, werk ik ook als professional organizer bij mensen thuis. Opruimen maar!


Met een aantal van jullie zal ik een heerlijke match zijn. Mail me dan gerust!


Ter info: kom jij in aanmerking voor een WMO-traject? Ik heb de juiste registraties om WMO-zorg te mogen verlenen. Je betaalt dan zelf een kleine bijdrage, de rest wordt vergoed vanuit de gemeente. 

Ilja - betrokken | special needs | geduldig

Mijn hart gaat sneller kloppen als er moeite wordt ervaren met bepaald gedrag binnen het gezin. Het stimuleren van denken in oplossingen vind ik leuk.
Vaak is er veel te bereiken met een simpele praktische aanpassing of een andere aanpak of benadering van het probleem.

Ilja is de stille kracht achter Family for Families

Heb jij even iemand nodig die naar je luistert, iemand die jouw verhaal serieus neemt en met je mee denkt in praktische oplossingen?

Ik ben opgegroeid tussen ‘special needs’ kinderen en ik heb ervaren hoe lastig het kan zijn om je verhaal kwijt te kunnen. Veel mensen willen graag met je meeleven, maar begrijpen je niet.

Als jij tegen bepaald gedrag aanloopt bij je kinderen, of vastloopt in je eigen patronen, dan denk ik met liefde met je mee. Vaak is er veel te bereiken door eenvoudige aanpassingen te doen in de dagelijkse structuur en/of in jullie communicatiepatronen.

We gaan samen ontdekken wat jij nodig hebt, en welke aanpak er nodig is, zodat jouw gezin optimaal draait. Op zoek naar de haalbare oplossing waarbij jouw gezin zich prettig voelt.

Als ik denk dat er meer professionele hulp nodig is dan ik je kan bieden, dan zal ik dat met je bespreken.

De hoofdprijs moet je winnen, niet betalen...

Losse coachsessies

75,-
€60
60,- per sessie
 • +- 1 uur coaching
 • Oprechte aandacht
 • Niet goed = geld terug
 • Gratis kennismaking
Meest gekozen

3 coachsessies

180,-
€150
50,- per sessie
 • 3 x 1 uur coaching
 • Oprechte aandacht
 • Niet goed = geld terug
 • Gratis kennismaking

Relatief goedkoopst

5 coachsessies

300,-
€225
45,- per sessie
 • 5 x 1 uur coaching
 • Oprechte aandacht
 • Niet goed = geld terug
 • Gratis kennismaking

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij, stel hem tijdens een gratis kennismakingsgesprek!
Hoe weet ik hoeveel sessies ik 'nodig' heb?

Tijdens een kennismakingsgesprek, beslissen we samen óf en hoeveel gesprekken we samen gaan doen. Weet je het al zeker, bestellen maar!

Wanneer heb ik een eerste afspraak na betaling?
Zodra de betaling van het aantal sessies bij ons binnen is, neemt de betreffende coach binnen 2 werkdagen contact met je op, om de eerstvolgende afspraak in te plannen.

Hoe lang duurt 1 coachsessie?
Coachsessies volgen een natuurlijk proces. Ze zullen gemiddeld een uur duren. Maar we kijken zeker niet op de klok, en wel naar wat de situatie nodig heeft.

Worden de sessies vergoed?
Nee, Family for Families heeft geen contract met zorgverzekeraars. Arienke kan vanuit haar bedrijf Family Organizer wel WMO-zorg verlenen namens gemeenten. Je betaalt dan een kleine eigen bijdrage, de rest van de kosten worden vergoed door de gemeente. 

Waarom betaal ik vooraf voor een aantal sessies?
We willen graag minimale rompslomp en de betaling vooraf verhoogt de kans op een succesvol traject, omdat jij je investering waard wilt zijn. :)

Hoe verloopt een kennismakingsgesprek?
De kennismaking (max. 30 min) doen we aan de hand van een vragenlijst die je zelf van tevoren invult. Aan het einde beslissen we samen of we doorgaan en hoeveel sessies

Hebben we een match?

We helpen je graag op weg!