Benieuwd wie we zijn?

Hoewel we al een paar jaar samen optrekken, sloeg de vlam voor Family for Families pas écht over in maart 2023. De eerste ideeën van Arienke zorgden voor een enorm enthousiasme bij de rest van het team. Na een hoop app-verkeer en talloze spraakberichtjes volgde in april 2023 de eerste ‘vergadering’. Dit resulteerde in een explosie van energie en in een paar weken waren we van het eerste concept naar werkelijkheid!

We zijn heel verschillend en genieten daarvan. We ervaren elke keer weer hoe fijn het is om elkaar aan te vullen. We kijken er naar uit om met onze talenten een succes te maken van Family for Families, en een thuis te creëren voor jou!

Ilja is de stille kracht achter Family for Families

Ilja - zorgzame structofiel

Ik ben Ilja en ben in 2011 getrouwd met Jaap. Samen hebben we 4 kinderen. Het is alweer 1,5 jaar geleden dat we samen een nieuw avontuur aangingen. We kochten met mijn ouders een verouderde boerderij op een flink stuk grond, en sindsdien zijn we stap voor stap ons droomhuis aan het bouwen. Heel gezellig met z’n allen, fantastisch voor de kinderen en ongelooflijk veel werk wat we ons op de hals hebben gehaald. Maar we genieten enorm van ons leven op het platteland!!

Arienke - doelgerichte planner

Arienke, moeder van 7 kids tussen de 1 en de 13 en Job als levensmaatje.
Doelgerichte planner - de naam hebben ze voor me bedacht hoor :) Maar zeg nou zelf, wat is er mooier dan doelgericht ergens naar toe werken? Ja toch? Leuke dingen bedenken, plannetjes maken en het gewoon gaan doen. Dynamisch gezin, leuke dingen opzetten, met de camper de wereld over reizen, thuisonderwijs met de wereld als klaslokaal. Ik hou ervan! En tot ieders verbazing wanneer ze over mijn leven horen: 100% introvert! Het kan samengaan. :)

Geel is FUN! ;)

Esther - inspirerende schrijfster

Ik ben Esther, 13 jaar getrouwd met Daniël en mama van 5 kinderen. Ons leven is een verhaal met oneindig veel plot-twists, vooral sinds we in 2022 onze koffers hebben gepakt en  4000 kilometer verderop zijn gaan wonen. In Geörgie, een land dat we nog nooit eerder hadden gezien... 😊 We voelen ons hier ontzettend thuis. Onze plek is 90% van de tijd niet alleen bewoond door ons, maar ook door gasten van over de hele wereld. We love it!

Tussen het managen van ons gezin, het bouwen aan een eco-permacultuur-camping en ons eigen huis, en het werken voor Family for Families door is er zo genoeg inspiratie voor allerlei schrijfsels! 😉

Heb je ons GRATIS e-book al gezien?